• Vladimira Gortana 7, Varaždin
  • info@prlady.hr
  • (+385) 99 202 44 88

Projekti

decor

PR Lady Projekti

Naši projekti naš su poseban ponos koje smo stvarali od samih početaka.
Ako imate ideju, tu smo da je upotpunimo i plasiramo na tržište jer svaki naš projekt traži posebnu medalju.
decor

SUNSET ZONA

2020
decor

ŠPANCIRFEST & LA PLAYA

2018/2019/2021

Latino zona kao novitet Špancirfesta otvorila je svoja vrata 2018 godine. Uživanje u latino ritmovima, pješčanoj plaži koja će vas podsjetiti na beskrajne egzotične tropske plaže, otvorenim šankovima, sunset zonama ispod baldahina, visećim ljuljačkama, osvježavajućim koktelima pod suncobranima, gastro kutku egzotičnih zemalja Brazila, Mexica, Kube, Španjolske i Cariba i to sve pod zvjezdanim nebom nekoliko tisuća žaruljica. Ovo je pravo mjesto za Vas.

Galerija | Špancirfest & La Playa

decor

LJETO NA STANČIĆU

2015/2016/2017/2018/2019

Tradicijska ljetna priča odvija se na prekrasnom trgu Miljenka Stančića sa još ljepšim pogledom na Stari grad, a posjetitelji mogu u dva mjeseca uživati u live koncertima, stand up večerima a usput se osvježiti pićem na jednoj od četiriju ugostiteljskih terasa koje čine ovaj trg još posebnijim.

Galerija | Ljeto na Stančiću

decor

ADVENT NA STANČIĆU

2017/2018/2019/2020

Stančićev trg dobio je po prvi puta svoje božićno ruho tokom adventskog razdoblja. Prekrasan ugođaj uz tisuće žaruljica i mnoštvo punktova za fotografiranje, družinu sobova i snjegovića , zabavno glazbeni program te ugostiteljksa ponuda čine ovaj trg poseban u adventsko razdoblje, a sve to povezano je sa klizalištem na Starom gradu.

Galerija | Advent na Stančiću

decor

PUŠTANJE LAMPIONA DOBRIH ŽELJA

05. siječnja 2019.

Puštanjem lampiona dobrih želja zatvorili smo 2. izdanje Adventa na Stančiću. Donacijom lampiona sva novčana sredstva otišla su Zakladi Vita, humanitarnoj udruzi koja brine za djecu oboljelu od malignih i drugih teških bolesti.

decor

TAMBURICE U RINGU

21. lipanj 2015

Natjecanje tamburaških sastava koncipirano je za sve zaljubljenike tambura. Dvoje finalista dobilo je priliku osvojiti titutu „Najbolji od Najboljih”. Natjecalo se šest sastava iz Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-Križevačke te Zagrebačke, a pobjedili su TS Berili.
Voditelj : Zoran Pribičević

decor

SRCE ZA SRCE

2014

Humanitarna priča s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za kupnju invalidskih kolica za potrebe dvoje blizanaca sa posebnim potrebama. Koncert su održali Klapa Kampanel, Od Srca od Srca te ženska klapa Lucerne.

decor

HUMANITARNI KONCERT ZA „NAŠ DOM”

Studeni 2013

Lokacija : Varaždin
Humanitarna priča čijim su se koncertom prikupila novčana sredstva za napuštenu djecu „Novi dom” iz Varaždina. Sakupljeno je 13 000 kuna ,a cijeloj humanitarnoj priči pridružili su se TS Gazde, Begini i Mejaši koji su glavni i odgovorni za prepunu dvoranu.